Димитър Пенев е категоричен: Има само един ЦСКА!


Димитър Пенев е категоричен: Има само един ЦСКА!
Снимка: БГНЕС

2003 0

Легендата на българския футбол Димитър Пенев е на мнение, че има само един ЦСКА и той няма нищо общо с новоучредения ЦСКА 1948, който ще бъде спонсориран от Кирил Домусчиев. Треньор №1 на 20 век  изрази твърда подкрепа към намеренията на Гриша Ганчев за възраждане на ЦСКА още преди година.

"Ненужно е да се делим, няма полза. Много се разводняват нещата. Има някои хора, които не мисля, че милеят за спорта. Проявяват някакви различни симпатии и коментират. Но да не говоря за тях. Всеки си има глава на раменете, всеки си решава какво да подкрепя.

Но ЦСКА няма да се промени. През годините хората не са спрели да стоят зад него, виждаме, че и сега го подкрепят. А и нека да погледнем по трибуните какво става - на стадиона идват Жеков, Якимов, Пенев... да не ги изброявам всичките ветерани, които подкрепят клуба. Това е достатъчно показателно, какво повече има да коментираме", заяви Димитър Пенев, цитиран от вестник "Тема спорт".

На същото мнеие са и други от най-големите имена в историята на "армейците" , като Христо Стоичков, Любослав Пенев, Петър Жеков, Димитър Якимов и Аспарух Никодимов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички