Десподов за съдията: Нашари ни с картони за Левски, така му е казано


Десподов за съдията: Нашари ни с картони за Левски, така му е казано
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА ОСК

4087 0

Нападателят на ЦСКА Кирил Десподов бе явно афектиран след загубата от Лудогорец с 2:3 в мач от втория кръг на Първата шестица в Първа лига. Младият футболист откри за "червените" с красиво попадение от пряк свободен удар, но напусна терена по-късно заради контузия.

Десподов посочи, че вторият жълт, респективно червен картон на Джферсон е бил заслужен. Останалите картони - на Манолев, Енрике, Бодуров и Каранга, реферът бил дал "защото така му е казано".

Голът ми е хубав, но резултатът не е добър. Не мога да кажа защо загубихме. Останахме с човек по-малко и беше много тежко. Много тичане. Нашари ни всички с картони за следващия мач. На Джеферсон не беше умишлено - имаше си втори жълт и червен. За другите картони явно така му е казано на човека”, коментира Десподов след мача в Разград.

"Много мъжки мач, вътре беше битка. Обаче тази битка не приключва днес. Само това ще кажа. Ще се борим докрай. Такъв ни е манталитетът. В сряда ще е доста тежко. Не мислим, че ще е лесно срещу Левски. Ще видим", добави той.

Относно контузията си младежкият национал заяви, че се надява всичко да е наред, за да може да играе в сряда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички