Денис Давидов не е търсил помощ от посолството на Русия в София


Денис Давидов не е търсил помощ от посолството на Русия в София
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2089 0

Руският футболист на ЦСКА Денис Давидов не може да се прибере в родината си заради липсата на полети, заяви пред ТАСС посланикът на Москва в София Анатолий Макаров. В петък Давидов, който разтрогна с ЦСКА обяви в Instagram, че е изоставен от родината си и не може да си тръгне, въпреки че правителството на България организира полет София - Москва - София, за който си е купил билети.

"За съжаление изходящи полети от България засега няма. Този до Москва на 2 май е частен, организиран от бъгарската авиокомпания Bulgaria Air. Отива празен в Москва, защото летището има ограничение за приемане на не повече от 500 човека и в сегашния момент този капацитет е изчерпан", казва Макаров, цитиран от "24 часа".

Той допълва, че в посолството няма никаква информация от страна на Давидов. В консулския отдел на посолството има заявка от 200 руснаци, които искат да се приберат. От ЦСКА уточниха, че няма да оставят Давидов на улицата, а той ще ползва досегашното си жилище, което ще бъде за сметка на клуба.  Междувременно бившият капитан на ЦСКА Николай Бодуров посочи най-големия проблем на "армейците" и разкри в какви отношения е с Гриша Ганчев (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички