Данчев: Положението в ЦСКА създава хаос в целия футбол


Данчев: Положението в ЦСКА създава хаос в целия футбол
Снимка: БГНЕС

1243 0

Мениджърът на Димитър Бербатов Емил Данчев коментира ситуацията около ЦСКА. Бившият изпълнителен директор на "червените" е акционер в ПФК ЦСКА АД.

"Едва ли някой в момента може да отговори кой е най-добрият вариант за ЦСКА. Сигурно и хората, които са обвързани пряко с процеса, не знаят. Имам предвид Инджов и Манджуков. Ситуацията е сложна и объркана. Разбира се, че е най-добре ЦСКА да е в "А" група. Но тук има две страни - едната е емоционалната, а другата - моралната. Емоционалната е ЦСКА да остане в елита под някаква форма. Но я има и другата - да се спасява старото дружество. Опциите пред ЦСКА не са много.

Решението за клуба, без значение какво е то, трябваше да е обявено отдавна. Защото това неведение създава тотален хаос изобщо в българския футбол. Провеждането на Изпълкома се бави, жребият за шампионата също. Всичко е с главата наопаки. И не може отговорните фактори спрямо ЦСКА да си заравят главите като щрауси в пясъка. Нещата трябва да се кажат веднъж завинаги точно, ясно и категорично", заяви Данчев пред "Тема Спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички