ЦСКА завърши сезона с трудна победа над Берое


ЦСКА завърши сезона с трудна победа над Берое
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1098 0

Отборът на ЦСКА постигна трудна победа с минималното 1:0 над Берое в последния мач от редовния сезон в Първа лига. Единственото попадение бе дело на Кирил Десподов от дузпа през втората част. Тимът от Стара Загора обаче може да съжалява за пропуснатите възможности в хода на двубоя.

През първата част играчите на Александър Томаш бяха по-добрият тим. Те търсеха победата на "Българска армия", с която да запазят шансовете си за класиране в Европа. Най-доброто положение за първите 45' се откри пред Леони. Той бе изведен добре, освободи се от стража на "червените", но последва неточен удар.

След почивката добрата игра на гостите продължи и 2' след подновяването Цонев уцели греда. В 65' Райнов извърши нарушение в наказателното поле, за което получи жълт картон, а Десподов се разписа от бялата точка - 1:0. 12' преди края на срещата Десподов имаше шанс за втори гол, но този път шутът му бе блокиран. В последната минута на срещата тимът от Стара Загора остана с човек по-малко, след като Райнов получи втори жълт картон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички