ЦСКА започва сезона без Юрген Матей


ЦСКА започва сезона без Юрген Матей
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4209 0

ЦСКА вероятно ще изпитва дефанзивни проблеми в началото на сезона, тъй като се очертава капитанът на тима - Юрген Матей, да отсъства. Столичният гранд се готви усилено и скоро ще замине за втория си подготвителен лагер, който ще се проведе в Австрия, но нидерландецът продължава да се подготвя индивидуално, съобщава "Тема Спорт".

Актуалната ситуация около възстановяването му индикира, че е твърде възможно той да не е на линия за първия официален двубой, който ще се проведе между 8 и 10 юли. Тогава започва новата кампания в Първа лига, а малко след това и вторият кръг от Лигата на конференциите, където "червените" са поставени.

Бранителят пропусна финалната част на сезона, след като получи контузия при гостуването на Ботев Пловдив. Той бе с частично разкъсване на плантарното сухожилие, частично разкъсване на ахилесовото сухожилие и увреда на медиалната глава на мускула на прасеца.

След консултации с различни специалисти и преглед в Нидерландия от ръководството на клуба взеха решение защитникът да не се подлага на операция и той започна физиотерапия. Матей тренира на облекчен режим на базата в Панчарево в последните дни, като все още не е ясно кога ще бъде готов да се включи към пълноценните занимания на тима.

Вижте коя суперзвезда е била предложена на "армейците"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички