ЦСКА започва подготовка на 11-и януари


ЦСКА започва подготовка на 11-и януари

1334 0

Играчите на ЦСКА ще стартират зимната си подготовка на 11 (понеделник) или 12 януари (вторник), разбра "Тема Спорт". Армейците ще проведат два лагера, но те все още не са уточнени на сто процента.

Със сигурност първият от тях ще е в България, като ще се избира между Сандански и Свиленград. Вторият лагер може да е в чужбина, но Турция отпада като опция заради напрегнатата обстановка в страната. Така варианти са Гърция или Кипър. Но това ще се уточни през следващата седмица. футболистите на ЦСКА ще минат медицински прегледи преди старта на подготовката, като те ще са в дните между 7 и 10 януари.

За селекцията пък ще се решава в началото на новата седмица. Очаква се ЦСКА да привлече поне 3 нови попълнения, които да вдигнат класата на отбора. Малко след 19:00 часа вчера пък започна впечатляващият банкет на армейците по случай перфектния полусезон и класирането за 1/2-финалите.

Играчите бяха събрани в тузарски ресторант в София, където присъстваха на празнична вечеря. Тя бе организирана от Гриша Ганчев. Любопитното е, че играчите поздравиха бизнесмена в четвъртък с видео от съблекалнята. Ганчев навърши 53 години, като на свой ред бе изпратил торта на футболистите.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички