ЦСКА започна с юноши, българи и трима чужденци


ЦСКА започна с юноши, българи и трима чужденци

1711 0

ЦСКА се събра в 9.00 часа днес за първи път през 2015 година. На "Българска армия" се явиха българите, юношите и неколцина чужденци. Играчите няма да тренират днес, а цел на събирането им е да преминат медицински и функционални тестове. Кръвните изследвания ще бъдат в Борисовата градина, а функционалните в комплекса "Царско село".

Общо 21 футболисти се появиха за тестовете, като останалите играчи ще направят изследванията си утре в комплекс "Царско село". Сред футболистите нямаше нови попълнения. На "Българска армия" дойдоха Александър Тунчев, Тони Силва, Якуб Дивиш, Денис Причиненко, Венцислав Василев, Васил Попов, Анатоли Господинов, Борис Галчев, Тони Стоичков, Радой Божилов, Петър Витанов, Антон Карачанаков, Божидар Чорбаджийски, Никола Тодоров, Асен Бойчев, Юлиян Чапаев, Пол Александров, Димитър Маймунков, Иван Стоянов, Стоян Колев и Александър Аспарухов.

Първи на "Армията" се появи юношата Радой Божилов, последван от Петър Витанов, Александър Аспарухов и Асен Бойчев. Появиха се и Тони Стоичков, Васил Попов и Юлиян Чапаев. От по-зрелите футболисти първи пристигна зажаднелият за футбол Иван Стоянов.

На "Българска армия" можеха да бъдат забелязани автомобилите на Еденилсон Бергонси и на Тончи Кукоч, за който вчера медиите в Украйна гадаеха дали лети за София или за Киев, където да подпише с местния гранд Динамо. Повечето чужденци ще се присъединят към отбора утре, всички по различно време.

От ЦСКА признаха, че очакват "евентуално" нов вратар. Вчера "Дарик" информира, че "червените" ще бъдат подсилени от мароканския страж Ясин Ел Харуби. Роденият във Франция африканец трябва да започне подготовка с ЦСКА на 7 януари. Към момента 24-годишният играч е част от старозагорския Верея, но скоро може да се присъедини към "армейците".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички