ЦСКА започна отлично с първия си мач за 2021 година


ЦСКА започна отлично с първия си мач за 2021 година
Снимка: БГНЕС

1620 0

Един от претендентите за титлата в българската Първа лига ЦСКА започна по страхотен начин с първия си мач за 2021 година. "Армейците" изиграха приятелска среща на турска земя срещу дублиращия отбор на Аланияспор, като победиха с 4:0.

Още след първото полувреме резултатът бе 3:0 за футболистите на Бруно Акрапович. Тиаго откри резултата в 9-ата минута с прецизен прехвърлящ удар с по-слабия си ляв крак, след като противниковия страж бе излязъл напред и сбърка с подаване. Секунди по-късно Тиаго асистира на Греъм Кери, който влезе на скорост и отблизо се разписа.

Нападателят Али Соу вкара гол, който бе незаслужено отменен поради абсурдна засада. Гамбиецът все пак взе своя реванш, като реализира попадение, което този път нямаше как да не бъде зачетено в 42-рата минута.

През втората част Енрике Рафаел бе съборен в наказателното поле в 62-рата минута, което доведе до 11-метров наказателен удар, реализиран от Георги Йомов. Същият той изпусна много чисто положение в последните минути от срещата, с което пропусна да направи успеха за своя тим още по-изразителен, като Ахмед Ахмедов се отличи с дори още по-сериозен пропуск малко след това.

В сряда, 13 януари, предстои втората контролна среща за ЦСКА. Тя е срещу Стал Миелец, като ще започне в 16:00 часа. Третата контрола пък е на 17 януари срещу Заглебие Любин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички