ЦСКА задлъжня и на адвокат


ЦСКА задлъжня и на адвокат

1219 0

ЦСКА дължи около 30 000 евро на адвоката Борис Колев. Той е специалист по международни дела и помогна на клуба в битката с Мерсин за парите от Спас Делев. Именно по този случай Колев чака хонорар.

Специалистът по международни въпроси помага на ЦСКА от над 3 години, като е подготвял защитата по много от делата във ФИФА срещу "армейците".

Колев не се води на договор към ЦСКА, като той изпълнява консултантски услуги за клуба. В медиите се появи информация, че адвокатът е бил "уволнен", но Колев отрече с насмешка.

"Няма как да бъда уволнен, тъй като не съм служител на ЦСКА. А и Александър Томов не ми е казвал, че не иска да работя повече за клуба. Още повече че предстои изслушване в Лозана по делото за Нилсон и Тенгариня, на което аз ще присъствам. Ако бъда освободен, нямам представа кой ще поеме защитата на ЦСКА", каза Борис Колев пред "Тема Спорт”.

"Фактът, че предстои изслушване, не означава, че съдиите не са сигурни какво решение да вземат. Имаме шансове да спечелим делото", добави Колев.

Адвокатът потвърди, че чака сума от клуба за работата си по случая с Мерсин, но не разкри какъв е нейният размер.

"Става въпрос за минимален хонорар. Чакам парите, ще ги получа рано или късно. Няма драма между мен и ЦСКА", категоричен бе Борис Колев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички