ЦСКА взе решение за бъдещето на Раул Албентоса


ЦСКА взе решение за бъдещето на Раул Албентоса
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

3625 0

ЦСКА планира да активира клаузата за удължаване на договора на бранителя Раул Албентоса, информира "Тема спорт". Испанецът подписа през юни 2019 за 1 +1 година. Клубът е заложил опция в неговия контракт и има определен срок, в който може да я активира, което сигурно ще се случи.

На "Армията" са много доволни от Албентоса както по отношение на представянето му, така и като поведение извън терена. Испанецът е сред футболистите в най-добро кондиционно състояние, а се е вписал и доста бързо в колектива. Неслучайно той се превърна и в един от капитаните на отбора.

Раул бе привлечен в ЦСКА, след като не беше играл цели 7 месеца, но веднага се наложи като титуляр и имаше много дълга серия без пропусната минута. Интерес към него не липсва, особено от родината му Испания, но той ще остане при "червените". Преди лагера в Марбея защитникът се бе прибрал до дома си във Валенсия, след което пътува с автомобил до хотела на отбора, който е настанен в Barcelo, на 15 километра от Марбея.

ЦСКА има същата договорка за 1+1 години и с вратаря Густаво Бусато. Неговата клауза за удължаване се очаква също да бъде активирана. Бразилецът се наложи като титуляр от септември насам и се отличи с няколко ключови спасявания. Историята на Бусато до идването му в ЦСКА вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички