ЦСКА връчи договор на бивш таран на Монако и Евертън


ЦСКА връчи договор на бивш таран на Монако и Евертън
Снимка: Guliver/GettyImages

4096 0

ЦСКА е предложил 3-годишен договор на тарана Ласина Траоре, пише френската медия Sportmania.cl. Преговорите обаче още не са завършени, като двете страни имат някои разминавания. Освен това Траоре е получил още няколко запитвания, които разглежда паралелно с това от "Армията". Вчера се появи информация, че 203-сантиметровият таран е бил предложен и на елитния турски Бурсаспор, който също обмисля да изпрати оферта към него. Тимът завърши 13-и в Суперлигата през изминалия сезон, на 6 точки от зоната на изпадащите. Стяуа също имаше интерес към него.

Траоре е свободен агент след разочароваща година в елитния френски Амиен. Бившият нападател на ЦСКА Москва, Кубан Краснодар и Монако записа 18 мача без гол. През това лято контрактът му с Монако бе разтрогнат. За 4 години собственост на монегаските Траоре има 25 участия и 4 попадения. Той е на 28 години и има 14 участия за националния отбор на Кот д’Ивоар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички