ЦСКА влиза в "час" със статичните положения, Асприля вкарал фамозен гол на Литекс


ЦСКА влиза в "час" със статичните положения, Асприля вкарал фамозен гол на Литекс
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

6640 0

В събота ЦСКА завърши успешно минилагера си в Тетевен, който имаше за цел да засили физическото състояние на играчите и да ги сплоти след слабия старт на сезон 2023/24. 

Двуразовите тренировки с физически упражнения и тактически занимания завършиха вчера с категоричен успех с 5:1 над Литекс в контрола, която се изигра пред закрити врата за медиите.

Ден по-късно колегите от "Тема Спорт" споделиха някои подробности около любопитната победа на "червените". Още вчера стана ясно, че големите герои за победителите са били Данило Асприля и Майкъл Естрада, които реализирали първите си попадения с "червената" фланелка. 

Колумбиецът се отчел с 2 гола, а участникът на Мондиал 2022 с един и две асистенции. Един от головите пасове отишъл именно към бившия играч на Литекс. 

Асприля и Естрада стартирали на върха на атаката за ЦСКА от първата минута в 4-4-2 на Ел Маестро: Евтимов – Дончев, Кордоба, Кох, Санянг – Вион, Кареасо, Шагоян, Туфегджич – Асприля, Естрада.

"Армейците" обаче били поведени след броени минути след грешка при изнасянето на топката, а след четвърт час изравнили чрез еквадорския нападател. Той се възползвал от центриране на Вион от корнер.

Това е едно от първите попадения на ЦСКА след статично положение през сезона, тъй като клубът изпадна в криза в това отношение след напускането на Маурисио Гарсес. Обратът пък бил дело на Асприля, който засякъл центриране на Естрада с атрактивно воле.

Останалите попадения били дело на Вион и Назон, а още вчера "червените" се прибраха в София. В последния ден от седмицата те бяха пуснати в почивка, а от понеделник тренировъчният процес се възобновява. 

Следете всичко около ЦСКА със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички