ЦСКА в почти пълен състав срещу Локомотив Пловдив


ЦСКА в почти пълен състав срещу Локомотив Пловдив

1960 0

Отборът на ЦСКА ще може да използва почти целият си кадрови потенциал за следващият двубой от Първа лига срещу Локомотив Пловдив, след като лазаретът на "армейците" се изпразни съобщава "Тема Спорт".

Вратарят Ки­танов, който получи разтежение в дербито с Левски все още не е на 100% сигурно дали ще е на линия този уикенд, но състоянието му вече е много по- добро.

Милчо Ангелов е 8-ият различен голмайстор за ЦСКА

Днес роде­ният в Благоевград вратар ще стартира трениров­ки на пълни обороти с тима. На този етап обаче той по-скоро ще бъде оставен да почива срещу Локо (Пд), за да бъде съхранен за сблъсъка с Лудогорец, който е на 5 ноември (събота).

При това положение Александър Конов ще получи шанс да играе в две поредни срещи за ЦСКА. Халфът Давид Симао пък ще се завърне на терена, след като изтърпя наказание от 2 срещи заради изцепките си в Коматево.

Фенове на ЦСКА нахлуха на терена и нападнаха футболисти на Локо (Сф)

Португалецът почти сигурно ще излезе като титуляр, като се очаква да замени Петрус Бумал. Камерунецът показа слабости в офанзивен план и е очевидно, че той няма качествата, за да участва при граденето на атаки.

"Червените" очакват възста­новяването на още трима свои играчи освен Китанов. Става въпрос за Манолев, Арсенио и Кулма. Пър­воначалните прогнози сочат, че те ще са на линия за среща­та със "смърфовете". След днешната тренировка ще има окон­чателна яснота за състояние­то им.

Йорданеску отново недоволен от играч на..

Борис Галчев продължава да е със статут "замразен" за офи­циалните мачове както на пър­вия отбор, така и на дубъла, и това загатва, че най-вероятно ще бъде освободен през зима­та.

Отборът се събира за пър­ва тренировка след мача с Монтана днес след 2 почивни дни. Заниманието ще е следоб­ед в комплекс "Царско село".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички