ЦСКА успокои феновете: Спокойно, имаме си 31 титли


ЦСКА успокои феновете: Спокойно, имаме си 31 титли
Снимка: БГНЕС

1440 0

ЦСКА на Гриша Ганчев успокои феновете, че ще може да се гордее с всичките си успехи, натрупани през годините и няма да се отъждествява с историята на Литекс, както обяви на пресконференция днес изпънителният директор на БФС Борислав Попов.

Той заяви, че към момента ЦСКА на Ганчев няма 31 титли и не може да се хвали с великите победи над Ливърпул и Нотингам, макар да допълни, че те може да бъдат "закупени".

Точно в това уверява сегашното ръководство на клуба в съобщение на официалния сайт:

Армейци,

Във връзка с днешните медийни изявления на изпълнителния директор на БФС Борислав Попов, Ръководството на ЦСКА държи да успокои милионите армейски сърца!

Новото дружество ще изкупи успехите, историята и емблемата на дружеството, което е обявено в процедура по несъстоятелност, ЦСКА ще играе домакинските си мачове на „Армията", а на гърдите на нашите момчета гордо ще грее армейската звезда.

Армейци, бъдете спокойни, ние вървим по своя план.

А към изпълнителния директор на БФС имаме един приятелски съвет: Г-н Попов, не бъдете счетоводител на титлите и успехите на ЦСКА, занимавайте се с неща, от които разбирате, в противен случай ще ви поискаме оставката.

ПС: Г-н Попов, чувствайте се поканен по всяко едно време да посетите Музея на спортната слава на ЦСКА, където може да се снимате ценните отличия и трофеи. ЦСКА - ТОВА СИ ТИ!"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички