ЦСКА уреди контроли с още два водачи в класирането в страните си


ЦСКА уреди контроли с още два водачи в класирането в страните си
Снимка: БГНЕС

947 0

ЦСКА се разбра за контроли в Испания с още два големи клуба, съобщава "Тема Спорт". "Червените" имат договорена проверка с Динамо Киев, но освен с него ще премерят сили с швейцарския хегемон Базел, както и с рекордьора по титли в Премиерлигата Спартак Москва.

Елитните проверки бяха потвърдени вчера и ще са част от приятелския турнир в курорта Ла Манга. При добро представяне "червените" може да се изправят и срещу други водещи отбори в своите страни.

За последно ЦСКА игра със Спартак (Москва) на 6 февруари 2010 г. като част от подготовката си в Белек, Турция. Проверката тогава завърши 0:0. Сега в състава на руския гранд е националът Ивелин Попов, който обаче е на прага на продажба в Трабзонспор.

Последните срещи на ЦСКА с Базел пък датират само няколко месеца преди проверката със Спартак. "Червените" се изправиха срещу швейцарския гранд в груповата фаза на Лига Европа, но загубиха на "Васил Левски" на 22 октомври 2009 г. с 0:2 и при гостуването на 5 ноември с 1:3. Автор на гола тогава бе Тодор Янчев.

С Динамо (Киев) ЦСКА игра през миналото лято в Австрия и загуби с 0:3.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички