ЦСКА тръгна на лагер с 21 футболисти - вижте съперниците на тима в Гърция


ЦСКА тръгна на лагер с 21 футболисти - вижте съперниците на тима в Гърция
Снимка: БГНЕС

1093 0

Лидерът във "В" група ЦСКА замина за Гърция, където ще се проведе втората част от зимната подготовка на  тима за оставащите мачове от първенството и Купата на България, където отборът стигна до полуфиналите.

Ръководството на "червените" е променило първоначалните си планове и в южната ни съседка ЦСКА ще изиграе 3 контроли, като две от тях ще са срещу представителите на Суперлигата Ксанти и Пантракикос, както и с третодивизионния Византион.

Христо Янев взе 21 футболисти за лагера в Гърция, като сред избраниците е и Павел Головодов, който имаше възможност да остане в България заради личните проблеми, които го споходиха, но въпреки това ще тренира и играе за ЦСКА в следващите контролни срещи.

Групата на ЦСКА:

Анатолий Господинов, Стоян Колев, Слави Петров, Кирил Динчев, Васил Попов, Божидар Чорбаджийски, Николай Дичев, Ангел Грънчов, Виктор Райчев, Милен Кикарин, Борис Галчев, Самир Аясс, Петър Витанов, Йордан Йорданов, Николай Цветков, Павел Головодов, Момчил Цветанов, Александър Александров, Станислав Маламов, Преслав Йорданов, Костадин Хазуров

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички