ЦСКА стяга късна селекция


ЦСКА стяга късна селекция

1092 0

Поне три нови попълнения ще подсилят ЦСКА в близките 10-12 дни, информира Тема Спорт". Отговорните фактори на "Армията" вече на няколко пъти обявиха, че в отбора ще бъдат привлечени още няколко играчи.

Те вече са договорени, но имената им се пазят в тайна. Известно е само, че ЦСКА се готви да подпише поне с трима нови състезатели.

Това ще се случи само броени дни след мача с Локомотив (Горна Оряховица), който е утре, на 27 август, събота. Така Христо Янев ще има възможност да ги използва за гостуването на Дунав в шестия кръг.

Паро Никодимов за ЦСКА, Левски и Христо Стоичков

Със сигурност дотогава ЦСКА ще е разрешил проблемите си с картотеките. Според информацията на Тема Спорт" футболистите, които ще парафират договори с армейците от 1 септември, играят на постовете централен нападател, крило и полузащитник.

"Червените" имат остра нужда от нов футболист за върха на атаката, тъй като в момента Преслав Йорданов е неубедителен, а 8 същото време няма алтернатива.

ЦСКА има проблеми и по левия фланг на нападението си, където Христо Янев няма твърдо решение и опитва различни варианти. С клуба ще подпише и полузащитник.

 В същото време стана ясно, че новият клубен портал, който ще е без аналог в България, ще бъде готов в рамките на две седмици. По него от месец и половина работи екип от специалисти

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички