ЦСКА ще трябва да се оправя без Десподов срещу Локо (Пд)


ЦСКА ще трябва да се оправя без Десподов срещу Локо (Пд)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1352 0

ЦСКА няма да може да разчита на двама от основните си футболисти в първия кръг от първенството утре срещу Локо (Пловдив). Освен контузения Енрике, извън сметките е Кирил Десподов.

Крилото има наказание за натрупани картони от миналия сезон за 1 среща. Така роденият в Кресна талант няма да се появи на терена срещу Локомотив.

Предвид отсъствието на Енрике и Десподов е ясно, че по фланговете ще атакуват Жоржиньо и Джеси, като те вероятно ще си разменят местата.

Треньорът Ел Маестро събра отбора едва 6 часа след кацането в София. Тимът пристигна у нас малко след 4:00 сутринта, а в 10:30 ч. всички футболисти освен Енрике трябваше да се явят в Панчарево. Участвалите срещу Рига имаха възстановително занимание, а преди него Нестор направи разбор на представянето.

Новото попълнение Мауридес и тези, които не играха срещу латвийците пък имаха пълноценна тренировка. 25-годишният бразилски нападател заяви пред сайта на ЦСКА, че се чувства добре и е готов да дебютира срещу Локо Пд в неделя. Не е изключено Мауридес да е титуляр в срещата. Той не е бил на терена от 12 май, когато записва 45 минути за Беленензес срещу Боавища (0:1).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички