ЦСКА шокира: Пуска най-скъпите билети в Източна Европа


ЦСКА шокира: Пуска най-скъпите билети в Източна Европа
Снимка: БГНЕС

863 0

ЦСКА може да се похвали с още едно първо място, което обаче изобщо не радва феновете. Става дума за цената на билетите от аматьорската Югозападна „В" група.

Онзи ден от „Армията" обявиха цените на пропуските за днешното домакинство на Септември (Сф), като най-скъпият от тях, този за сектор "А", струва 12 лева.

Проучване на "Меридиан Мач" показва, че това е най-скъпият билет за аматьорски мач в цяла Източна Европа. Нещо повече - за да гледаш домакински двубой на изхвърления при аматьорите италиански Сиена, се плащат... 2 евро.

През есента домакинските срещи на ЦСКА бяха най-посетените в българския футбол с малко над 5000 зрители средно на мач. Предвид цените на билетите за мача със Септември (Сф) - 12 и 5 лв., това означава, че в касата на „червените" ще влязат приблизително 50 000 лева само от един двубой, и то срещу подобен съперник.

За справка, най-скъпият пропуск за дербито за титлата между Лудогорец и Левски, струваше 15 лв.

Веднъж през този сезон феновете възнегодуваха от цената на билетите. А в момента по форумите те отново изказват недоумение от решението на шефовете, които отгоре на всичко не искат да дадат някой лев за сектор "В", който стои затворен, пише изданието.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички