ЦСКА се удиви от непредсказуемото поведение на ЦСКА 1948


ЦСКА се удиви от непредсказуемото поведение на ЦСКА 1948
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1633 0

Ръководството на ЦСКА публикува кратко изявление, с което коментира действията на ЦСКА 1948 около днешния (7.05.) мач между двата тима, който най-вероятно няма да се състои! От ЦСКА съобщават, че отборът-домакин е спрял продажбата на билети и се очаква скоро да има повече яснота около насрочената среща:

"Армейци,

Уведомяваме Ви, че ФК „Централен спортен клуб на армията 1948“, който е домакин на предстоящата днес и утвърдена от БФС футболна среща от програмата на ППФЛ, се отказа да организира продажбата на билети за мача.

Както е известно, от БФС официално решиха, че двубоят с ЦСКА не подлежи на отлагане и трябва да се изиграе на 7 май, в петък от 20:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

От фирмата, която отговаря за разпространението на билетите, ни информираха, че за момента не плануват продажба на пропуски и предварително обявеното от тях намерение да го правят на специална каса на "Армията" отпада. Явно се изчаква развитие по казуса през деня, за да се предприемат евентуално някакви действия. Ние също сме в неведение от непредсказуемото поведение на ръководството на противника ни, но при повече яснота и конкретика, касаеща организацията и продажбата на билети и посещение на мача, веднага ще Ви уведомим чрез официалния сайт и социалните ни мрежи".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички