ЦСКА се раздели с титуляр, бразилец се присъединява към "червените"


ЦСКА се раздели с титуляр,  бразилец се присъединява към "червените"
Снимка: БГНЕС

1221 0

Португалецът Руи Педро вече не е част от състава на ЦСКА. Договорът му с тима изтече и ръководството прецени да не удължава контракта на офанзивния футболист, обявиха от клуба.

Педро се присъедини към отбора на 31 август 2016 година и записа 25 мача за „армейците”, в които отбеляза 4 попадения.

Също така главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов разкри, че нов бразилски футболист ще започне подготовка с отбора от утре.

"Работи се активно по селекцията. Имаме вече договорка с нови футболисти, които всеки момент ще бъдат приключени нещата и едва след това ще бъдат обявени", коментира Стоилов.

"Ще се наложи да се разделим с някои момчетата. Това нещо е нормално във футбола и не трябва да се правят трагедии. Гледаме най-доброто за ЦСКА и с оглед това, че няма да има втори отбор ще им бъде даден шанс да се развиват на друго място. Постигнали сме договорка с Дунав Русе за Александър Конов и Красимир Станове. С Етър Велико Търново също е постигната договорка за Румен Руменов. В момента се работи за други футболисти, които да могат да отидат да играят другаде".

"Утре ще направи първа тренировка един футболист, от чужбина е. Мога да кажа, че е бразилец. До края на седмицата преди заминаването за Австрия се очаква да бъде окомплектован отбора и да бъдат всички на линия, както и националите, на които старши треньорът даде по-голяма почивка", добави главният мениджър на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички