ЦСКА се огледа в полски вратар


ЦСКА се огледа в полски вратар

1437 0

ЦСКА започна предварителни сондажи за зимната си селекция. Треньорският щаб е решил да засили конкуренцията на вратарския пост. Мениджъри са предложили полския страж Рафаел Кочар на "червените", пише "Меридиан мач". Той е на 25 години и се състезава в германските аматьорски лиги с екипа на Карл Цайс Йена. Миналият през Дуисбург II, Ален и Зиген вратар има записани 6 мача за Йена този сезон.

Лично играещият треньор на вратарите Стоян Колев ще наблюдава поляка. Негова ще бъде последната дума за евентуален трансфер на Кочар в ЦСКА.

Стойчо Младенов иска да засили конкуренцията за вратарския пост, защото опциите са твърде ограничени. Титулярят Якуб Дивиш реално е без алтернатива. Ветеранът Стоян Колев е опцията в повечето мачове, но той е решил да се отдаде изцяло на треньорския занаят. Другият вариант Анатоли Господинов все още не може да разгърне своя потенциал. Младежкият национал е колеблив в моментите, когато получи възможност за изява. Не е изключено ЦСКА да го преотстъпи, в случай че се разбере с Рафаел Кочар или някой друг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички