ЦСКА се измъчи, но продължава без загубена точка във "В" група


ЦСКА се измъчи, но продължава без загубена точка във "В" група

937 0

ЦСКА спечели с 2:0 гостуването си на Балкан Варвара в Пазарджик и продължава да е убедителен лидер в Югозападната "В" група с максимален брой точки - 42 и голова разлика 58:1 след 15-ия кръг. 

Въпреки успеха "червените" със сигурност искат максимално бързо да забравят таза среща. Играта им не вървеше, на три пъти и гредите помогнаха на вратаря на домакините Петракиев.

"Армейците" можеха да открият резултата още в 7-ата минута, когато след центриране от фаул Преслав Йорданов засече топката с крак, която се разходи по голлинията, но не влезе в мрежата на домакините.

В 13-ата минута Александър Бранеков отправи изстрел с глава, вратарят изби, но топката срещна напречната греда. В следващата атака "червените" отново бяха на крачка от гола, но Преслав Йорданов също нацели гредата. В 20-ата минута Цветанов стреля от 20 метра, стражът на домакините Петракиев изби, топката се отби в лявата греда и отново не влезе в вратата на Балкан.

Капитанът на ЦСКА Александър Бранеков беше сменен принудително с Божидар Чорбаджийски в 26-ата минута заради контузия в коляното. 

До края на полувремето гостите намалиха темпото и не създадоха нови чисти положения.

Все пак в 52-ата минута Костадин Хазуров успя да се разпише. Той получи отлично подаване от Момчил Цветанов и не сбърка на празна врата - 1:0 за ЦСКА.

Три минути преди края след нова асистенция на Цветанов пък Самир Аясс оформи крайния резултат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички