ЦСКА с план как да задържи Преслав Йорданов


ЦСКА с план как да задържи Преслав Йорданов
Снимка: БГНЕС

942 0

Ръководството на ЦСКА обмисля да увеличи заплатата на голямата звезда на тима от есента - таранът Преслав Йорданов. Причината е ясна - отличното представяне на нападателя, който се превърна в голмайстор на "армейците" с 11 гола в Югозападната „В" група и 9 попадения за Купата на България.

Представянето на нападателя логично предизвика интереса на доста клубове към него, като освен отбори от елита той бе желан от бившия си треньор Димитър Димитров - Херо в Иртиш.

Преслав вече отказа няколко предложения в края на миналата година и се врече във вярност на ЦСКА, но при солидна оферта от чужбина, винаги може да размисли. Точно заради това от „Армията" са решили да го зарадват с увеличение на месечното възнаграждение, пише "Меридиан мач".

Пламен Марков и Христо Янев обсъждат и имената на други футболисти, на които заплатите да бъдат вдигнати. Сред тях са Борис Галчев и Момчил Цветанов, които биха били титуляри в повечето клубове от родната „А" група. За момента Преслав Йорданов е най-близо до това.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички