ЦСКА с лесна победа в първата проверка в Австрия


ЦСКА с лесна победа в първата проверка в Австрия
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1288 0

ЦСКА победи японския В-Варен Нагасаки с 3:0 в първата си контрола на австрийска земя. Три от новите попълнения в тима - Борис Секулич, Жоржиньо и Жанио Бикел дебютираха с червения екип, а Фернандо Каранга, Енрике Рафаел, Данте Стипица и Слави Петров не взеха участие в мача. Каранга продължава да се готви по индивидуална програма и не е готов за игра, Енфике е с вирусна инфекция, а Данте Стипица и Слави Петров получиха почивка.

Тимът  поведе в 21-та минута, когато Тиаго Родригес се възползва от грешка в противниковата отбрана. В 43-та Кристиян Малинов удвои преднината, а Никола Колев нацели напречната греда след силен удар от дистанция и пропусна да направи резултата 3:0.

На почивката Нестор Ел Маестро направи 10 промени в състава, като на терена остана само Кристиян Малинов, а от единайсетте резерви в игра не се появи Ангел Лясков. Лясков замени Малинов в 66-та минута.

В 78-та Едвин Джеси нацели напречната греда от пряк свободен удар, а десет минути по-късно той оформи класическата победа във втората лятна контрола. Следващата проверка на тима ни е срещу руския УФА. Двубоят е в сряда (27 юни) от 19:00 часа българско време и ще се играе на стадиона в град Кирхдорф.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички