ЦСКА работи по още 2 входящи летни трансфери


ЦСКА работи по още 2 входящи летни трансфери
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2485 0

ЦСКА привлече 7 играчи през лятото, но селекцията далеч още не е приключила. На "Армията" се очакват още поне един или двама нови, твърди "Тема Спорт". Най-късно в първите дни на септември със сигурност ще има нов футболист в отбора.

Една от потенциалните опции е Георги Миланов, който се раздели с ЦСКА Москва и все още е без отбор. "Червените" не проявяват интерес към Александър Тонев, който повече от половин година е свободен агент.

Сега в ЦСКА отново ще допълнят състава около септември, като приоритетът е да се засили още повече дълбочината. "Червените" имат доста опции в атака, макар в момента две от крилата да са в лазарета (Енрике и Жоржиньо), както и в средата на терена. В защита обаче има какво да се желае като варианти от пейката и се работи в тази насока. Днес ще стане ясно колко дълго ще отсъстват от терените Джеферсон и Жоржиньо.

Наскоро клубът се размина с плеймейкъра Стефано Белтраме (25 г.). Играчът, собственост на Ювентус, продължи кариерата си в холандския Ден Бош. Столичани са се интересували и от някои от талантите на Монако, но и по тази линия не се стигна до сделка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички