ЦСКА продължава разчистването, но и търсенето на нападатели за грандиозните си цели


ЦСКА продължава разчистването, но и търсенето на нападатели за грандиозните си цели
Снимка: Lap.bg

12468 0

Ръководството на ЦСКА продължава да работи по зимния трансферен прозорец, а сред целите попадат и офанзивни попълнения. На "Армията" вече изненадващо върнаха Фернандо Каранга, но изглежда, че това не е задоволило напълно ръководството и спортно-техническия щаб. 

С какво разполагат на "Армията"

В началото на сезона правеше впечатление солидната бройка, с която разполагат 31-кратните шампиони в нападение, но с времето тя намаля, а и се оказа нефункционална. Браян Морено беше освободен в началото на годината, а сега предстои продажбата на голмайстора сред "червените" през последните два сезона Дюкенс Назон. 

Под въпрос е и бъдещето на Майкъл Естрада, който е сред огромните разочарования през сезона, предвид очакванията към него. Освен това сега е под наем на "Армията" и има спекулации, че още през зимата може да премине под наем в Испания. 

Това означава, че в един момент в ЦСКА може да са останали като типични нападатели единствено Фернандо Каранга и Марк-Емилио Папазов, който е сред звездите на "червения" дубъл. Данило Асприля бе пробван срещу Корона през уикенда като таран, но неговите функции са различни. На Лазар Туфегдчич и Бисмарк Чарлс също не смята да се разчита през пролетта. 

Каранга е сред големите любимци в ЦСКА

Целите в ЦСКА

И докато нападението на 31-кратните шампиони в един момент се оказва съмнително, то целите на "Армията" остава големи. През пролетта те ще продължат офанзивата си за Купата на България и в Първа лига, а през лятото се очаква и ожесточена борба в Европа. 

Поради тази причина Sportal разкрива, че в ЦСКА ще пробват да доведат качествен нападател още до края на настоящия трансферен прозорец. Всичко това е продиктувано именно от целите на клуба. В момента има набелязани футболисти, но тепърва ще става ясно дали ще се стигне до сделка с някой от тях. 

Вижте какъв футболист се опита да доведе бивш треньор на Лудогорец в ЦСКА!

Още: ЦСКА поздрави Асен Дончев за първата му рожба

Сериозно рамо: Мартин Стойчев натиска Арда да го пусне в ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички