ЦСКА привлече защитник със 100 мача в Примера Дивисион


ЦСКА привлече защитник със 100 мача в Примера Дивисион
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

6804 0

Отборът на ЦСКА официално обяви днес привличането на нов защитник. Това е 31-годишният Раул Албентоза, който днес премина медицински прегледи и официално парафира с клуба от "Българска армия".

Албентоза се подвизава в центъра на защитата, висок е 193 сантиметра и може да се похвали с 93 мача в испанската Примера Дивисион. Той е носил екипите на Ейбар, Малага и Депортиво Ла Коруня в Ла Лига, а освен това се е подвизавал още за Дарби Каунти и испанските Елче, Мурсия, Сан Роке и Кадис. През миналия сезон той бе част от втородивизионния Химнастик Тарагона.

Официалното изявление на ЦСКА:

Армейци,

ЦСКА привлече испанския защитник Раул Албентоза. Роденият на 7 септември 1988 г. футболист е висок 193 см и се изявява в центъра на ариергарда. Той премина медицински прегледи днес и подписа личния си договор, а от утре ще се включи в тренировките на отбора.

Бранителят игра през изминалия сезон във втородивизионния Химнастик Тарагона, но преди това записва 93 мача, 6 гола и 3 асистенции в Примера дивизион с екипите на Ейбар, Малага и Ла Коруня. Кариерата му преминава и през английския Дерби Каунти, а първите му години в професионалния футбол са с екипите на Елче, Мурсия, Сан Роке и Кадис.

Словенската преса пък бе изключително изненадана от факта, че Люпко Петрович е новият треньор на клуба. Какво пишат те за "стария Люпко" може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички