ЦСКА приключи с двама чужденци


ЦСКА приключи с двама чужденци
Снимка: Getty Images/Guliver

1587 0

За двама от чуждестранните футболисти на ЦСКА е почти сигурно, че повече няма да се завърнат в отбора, пише "Преса". Хърватският ляв защитник Тончи Кукоч най-вероятно ще бъде продаден в дните след Нова година. Към него има сериозен интерес от клубове от Белгия, Италия и Украйна, като предстои шефовете да изберат най-изгодната оферта.

Другият, който повече няма да е част от тима, е защитникът Денис Причиненко. Германецът от украински произход ще бъде свободен да си търси нов тим, тъй като няма шанс да се пребори за титулярното място напролет в конкуренцията на Оршулич, Тунчев, Илиев и Попов.

В близките дни ще продължат разговорите и с друг чужденец - Кристиян Супусепа. Защитникът рядко влиза в групата за мачовете, а след възстановяването на Пламен Крачунов от операция мястото на холандеца съвсем ще изстине.

Голяма е вероятността да бъдат продадени и двама от лидерите на ЦСКА - нападателят Серджиу Буш и крилото Тони Силва. В спортно-техническия щаб обаче вече са готови с варианти за техни заместници.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички