ЦСКА прави неустоимо предложение на Тони Силва


ЦСКА прави неустоимо предложение на Тони Силва

1300 0

Ръководството на ЦСКА обмисля да предложи нов договор на крилото Тони Силва, пише вестник "Тема Спорт". "Армейците" са готови да завишат заплатата на португалеца, както и да му поставят освобождаваща клауза в контракта. Договорът му вече бе подновяван веднъж - до лятото на 2017 г., като Силва получи и известно увеличение на заплатата. Въпреки това тя не достига тавана на възнагражденията. Новото предложение най-вероятно ще е именно за заплата от 15 000 лева на месец.

Идеята на клуба говори за това, че "червените" предпочитат да задържат Тони Силва и през пролетта.

А шансовете Серджиу Буш или Тончи Кукоч да бъдат продадени нарастват. И към двамата има оферти, които в момента се разглеждат. Интересът към румънеца е главно от Италия, а към хърватина - от Украйна.

Интерес не липсва и към Тони Силва, но вероятността да бъде продаден е ниска. Португалецът бе следен през есента от Брюж. Белгийският гранд дори прати оферта за него през миналото лято, но тя бе отхвърлена.

Разговори със Силва за евентуален нов договор ще бъдат проведени в началото на февруари. Тогава ще се обсъжда и удължаване на контрактите на Александър Тунчев и Марин Оршулич. Очаква се me да получат нови предложения за по-дългосрочно обвързване с клуба.

За бъдещето на Иван Стоянов ще се преценява след края на сезона в зависимост от представянето му през пролетта. Крилото взе участие само в една среща от началото на шампионата, след което се подложи на операция и така и не можа да се върне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички