ЦСКА посяга към Везалов


ЦСКА посяга към Везалов
Снимка: Иван Йочев

1054 0

Интересен трансфер е на път да реализира ЦСКА. Треньорът Христо Янев иска да подсили състава си за предстоящите битки през пролетта, когато „армейците" ще търсят освен но­ви рекорди във „В" група и класиране за финал в турнира за Купата на България.

Трима от набеляза­ните са футболисти на втородивизионния Банско. Един от тях е защитникът Дими­тър Везалов, чийто договор с „козлите" изтече. Той е в пла­новете за селекция и на треньора на Локо (Пд) Христо Колев, но не е изключено да се появи и в Борисовата градина, където Янев го иска за оп­ция в отбраната, след като Бранеков получи сериозна контузия и няма да може да играе до края на първенство­то, пише "Меридиан мач".

Везалов се прочу с автогола, който си вкара във вратата на Левски, в мача със Славия от последния кръг на сезон 2012/2013. Заради него „сините" изпус­наха титлата и тя отиде във витрината на Лудогорец.

С по-големи шансове от Везалов за трансфер в ЦСКА обаче са други два­ма, препоръчани от Александър Томаш. Това са Цветан Пав­лов и Янислав Ива­нов. Последният е вътрешен халф със силен ляв крак, кой­то започва кариерата си в „армейската" школа, но по-късно се мести на „Гере­на", недоволен от ус­ловията в ЦСКА. Според източници от „червения" клуб Иванов е най-близо до преминаване в ти­ма на Христо Янев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички