ЦСКА получи официални оферти за Кукоч и Буш


ЦСКА получи официални оферти за Кукоч и Буш

1334 0

Двама от ключовите футболисти на ЦСКА - Серджиу Буш и Тончи Кукоч, са все по-близо до трансфер в чужбина. В понеделник в канцелариите на "Армията" са пристигнали две оферти за техните права, пише "Тема Спорт".

Предложението за Кукоч идва от Украйна, а това за Буш - от Италия. От клуба потвърдиха новината, но отказаха да разкрият кои са отборите-кандидати за двамата играчи:

"Получихме оферти за Кукоч и Буш в началото на седмицата и те се обмислят. Едно от предложенията е близо до желаните от нас параметри, но по другото има детайли за уточняване", заявиха от Борисовата градина пред "Тема Спорт".

Офертата за Кукоч от Украйна е на стойност близо 200 000 евро, като има немалка вероятност да бъде приета. Ясно е, че предложението не идва от Динамо Киев, за където играчът се спрягаше. Днепър също не е заинтересован от Кукоч, тъй като след продажбата на Иван Стринич бе взет заместник. Един от клубовете, които могат да си позволят хърватина обаче, е Олимпик Донецк, който разполага с доста средства, а отбраната е слабото звено на тима.

Вчера руският агент Александър Панков заяви, че Кукоч е много близо до трансфер в Украйна.

Името на Серджиу Буш пък на няколко пъти бе спрягано за редица италиански клубове, сред които Дженоа, Парма, Удинезе, Чезена и Ливорно. Дали някой от тези отбори обаче е изпратил оферта - не е ясно. Предложение за него от Апенините обаче има и самият Буш е запознат с него. Заплатата, която му е предложена, е 3 пъти по-висока от тези на "Армията".

От ръководството на ЦСКА няма да бързат с отговори на офертите, като ще изчакат за по-изгодни такива до края на януари. Евентуалното им приемане ще бъде съгласувано с треньора Стойчо Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички