ЦСКА подписва до дни с нападател и крило


ЦСКА подписва до дни с нападател и крило

2381 0

ЦСКА ще привлече още двама играчи най-късно до петък, информира "Тема Спорт". "Червените" са на финалната права в преговорите за тях.

От клуба не са уточнили дали става въпрос за свободни агенти, или ще бъде платено за правата им.

Не е изключено още днес или утре да бъде обявен един от очакваните двама нови. Те ще са на постовете централен нападател и крило и ще допълнят селекцията след привличането на Николай Бодуров.

За върха на атаката отдавна се знае, че ЦСКА иска Рафаел Двамена от Аустрия Лустенау, но на този етап няма окончателно развитие около неговото привличане. Австрийците искат да изкопчат максимално висока трансферна сума и вероятно ще протакат до последния момент за продажбата му.

Като вариант за ЦСКА бе спрегнат и бившият нападател на Ботев (Пд) и Лудогорец Юнес Хамза. Информациите сочат, че той е бил предложен на клуба.

Тунизиецът в момента е на върха на голмайсторската листа в гръцката Суперлига, като е забил 12 попадения с екипа на Шкода Ксанти. От "Армията" обаче не потвърдиха, че се интересуват от привличането на Хамза.

В техните селекционни планове попада и още един нападател освен Двамена.

Новите попълнения почти сигурно ще се присъединят директно към лагера в Испания, като треньорският щаб е в течение с преговорите и ги очаква буквално всеки момент.

След финализирането на тези три трансфера е малко вероятно селекцията да бъде допълнена, освен ако ЦСКА не намери добър играч при много изгодни условия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички