ЦСКА плаща 1,3 млн. за лиценза


ЦСКА плаща 1,3 млн. за лиценза
Снимка: БГНЕС

965 0

ЦСКА трябва да плати малко над 1,3 млн. лева, за да покрие изискванията при лицензирането на БФС, твърди "Тема Спорт". Основна част от сумата е дължима по дела, заведени срещу клуба във ФИФА.

Изпълнителният директор на "армейците“ Александър Тодоров ще направи опит да постигне споразумение за разсрочване на част от задълженията и по този начин да намали общо дължимата сума. ЦСКА трябва да подаде документи, че е изряден пред БФС до края на месец март, а в края на месец май или началото на юни от Футболния съюз ще обявят кой взима лиценз и кой не.

Председателят на Надзорния съвет на „армейците“ Александър Томов е гарантирал пред останалите членове на ръководството, че дължимите суми по лицензирането ще бъдат покрити и драми няма да има. Не е изключено помощ по обезпечаването на дълговете отново да му окажат акционери в клуба. През миналата година семейство Манджукови на практика покри почти всички належащи задължения, но подобен сценарий едва ли ще се повтори сега.

Самият Томов ще има пътувания до края на месеца в Швейцария и Англия. Той ще замине на запад веднага след като посети лагера на отбора в Турция в следващите няколко дни. Визитата му в Швейцария ще е свързана с делата към ФИФА, а тази в Англия ще е по бизнес линия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички