ЦСКА - Пирин по ТВ! Къде да гледаме най-интересния сблъсък в Първа лига?


ЦСКА - Пирин по ТВ! Къде да гледаме най-интересния сблъсък в Първа лига?
Снимка: LAP.BG

2327 0

Безспорно най-интересният мач през този уикенд в българската Първа лига е "оформен" от един от претендентите за титлата - ЦСКА, и новака Пирин (Благоевград), който се завърна в родния елит с големи апетити за предно класиране. 

За "червените" това е едва втори двубой през този сезон у нас, след като два от мачовете на водения от Стойчо Младенов тим бяха отменени, за да може отборът да се подготви по-добре за срещите си от Лигата на конференциите. 

До момента "армейците" са с 1 победа от 1 мач (в първия кръг срещу ЦСКА 1948), но с оглед на формата на двата отбора Пирин изглежда като по-сериозното препятствие до момента. 

Благоевградчани стартираха кампанията с две злощастни поражения от Ботев и Берое във високо резултатни мачове, но момчетата на Уорън Фийни демонстрират приятен и атакуващ футбол, който бе демонстриран миналия уикенд при 4:1 над ЦСКА 1948. 

Гостите от Благоевград ще се надяват и на подценяване от страна на своя домакин, който през седмицата отново има мач в Европа срещу Виктория (Пилзен) и ще се бори със зъби и нокти за това да влезе в груповата фаза, въпреки че изостава с 2:0 след първия мач. 

Последният мач между ЦСКА и Пирин на "Българска армия" се проведе през 2017 година, като двата отбора завършиха наравно тогава. Какво ще се случи сега предстои да разберем. 

Срещата е от 21:00 часа и ще може да я гледате в ефира на "Диема спорт". Тези от вас, които нямат възможност да гледат срещата по телевизията, могат да следят ЦСКА - Пирин НА ЖИВО в Sportlive.bg

Междувременно стана ясно, че по всяка вероятност нов футболист ще дебютира за ЦСКА именно срещу Пирин. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички