ЦСКА - Пирин Благоевград по ТВ: Къде да гледаме мача?


ЦСКА - Пирин Благоевград по ТВ: Къде да гледаме мача?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3664 0

В ранния следобед на 5 февруари (неделя) родният гранд ЦСКА се изправя срещу Пирин Благоевград в последната си контрола преди подновяването на Първа лига!

Непосредствено преди първия съдийски сигнал на стадион "Българска армия" ще се проведе и официалното представяне на "червените" за пролетния дял от шампионата.

Тимът на Саша Илич изигра 6 контроли през януари, в които записа 1 победа, 3 равенства и 2 загуби - 0:1 срещу Санфрече Хирошима, 3:2 срещу Гурник Забже, 1:3 срещу ЛАСК Линц, 0:0 срещу Астана и Македония Гьорче Петров и 3:3 срещу Шахтьор Караганди.

Първият официален мач за "армейците" за 2023 г. е на 12 февруари (14:15 ч.) - гостуване на Берое. Пирин пък го очаква визита на Славия в София на 13 февруари (17:00 ч.).

*Двубоят днес ще стартира в 13:30 часа и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "ТВ 1". Ако нямате възможност да го гледате, следете развоя на ЦСКА - Пирин Благоевград НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички