ЦСКА - Пирин Благоевград по ТВ: Кога и къде да гледаме мача от Първа лига?


ЦСКА - Пирин Благоевград по ТВ: Кога и къде да гледаме мача от Първа лига?
Снимка: БГНЕС

1965 0

Само няколко дни, след като победи Левски на Националния стадион "Васил Левски", ЦСКА излиза за ново изпитание в центъра на София - но този път като домакин. Срещу "армейците" пък се изправя борещият се за оставане в Първа лига тим на Пирин Благоевград.

Амос Юга се завръща за ЦСКА срещу Пирин

Това е и втори от четирите поредни двубоя на "червените", които ще изиграят на Националния стадион. Там вече загубиха от Локомотив Пловдив и спечелиха срещу Левски. След мача с Пирин пък на същото място имат изключително важен сблъсък с Ботев Пловдив - първи мач от 1/4-финалния дуел за Купата на България.

Разликата между втория в класирането ЦСКА и 14-ия Пирин преди срещата между тях е цели 34 точки, като разбира се - "армейците" са големият фаворит. Те са в серия от три поредни победи над този опонент, а след завръщането на "орлетата" в елита - от сезон 2021/22 насам, "червените" имат четири победи от пет мача (1 равенство).

Главен арбитър на двубоя ще бъде Петър Кузев, като негови помощници ще са Даниел Ников и Илиян Капарашев. Четвърти съдия е Георги Гинчев, а за ВАР ще отговаря Станимир Тренчев (и Иво Колев като помощник).

Къде да гледаме ЦСКА срещу Пирин?

Мачът между ЦСКА и Пирин Благоевград започва в петък от 20:15 часа, като ще бъде излъчен пряко по "Диема спорт 1". Освен това ще можете да го следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички