ЦСКА пази висящите с картони за Левски


ЦСКА пази висящите с картони за Левски
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1487 0

ЦСКА най-вероятно ще запази играчите, които висят с картони за дербито с Левски следващия вторник. С наказания са заплашени трима - Малинов, Пинто и Десподов, и поне двама от тях със сигурност няма да са титуляри срещу Верея утре. Армейците гостуват на "Трейс Арена" в събота от 20:30 часа.

С най-много картони виси Малинов, който има 12 и при нов правата му ще бъдат спрени за 3 мача. Това означава, че ако бъде декориран срещу Верея, сезонът за него на практика ще приключи, а освен това ще пропусне и първия кръг от новия сезон. Пинто и Десподов пък са с по 4 картона и при нов утре ще изгорят за една среща - дербито с Левски. С оглед това, че и тримата висящи са основни футболисти, а и двубоят с Верея е без никакво значение за класирането на ЦСКА, може да се очаква, че поне двама от Пинто, Малинов и Десподов няма да са титуляри, пише "Тема спорт".

Шанс за изява се очертава да получи 17-годишният Валентин Антов. Титулярно място най-вероятно ще има и Лое. По фланговете се очаква да атакуват възстановеният от контузия Джеси и Манолев. Ганаецът поднови пълноценни тренировки в началото на седмицата, така че е на разположение на Христо Янев. След травма се завръща и Барт, който също не е изключено да получи шанс сред 11-те. Аут от срещата с Верея с травми са Китанов, Дюлгеров, Укра, Каранга и Енрике. Последният обаче може да е на линия за дербито с Левски във вторник, като се готви на облекчен режим. Дуелът между червени и сини е на 15 май от 18:30 часа. Христо Янев вече се опари в гостуване на Верея начело на ЦСКА - под негово ръководство армейците загубиха с 0:1 на 6 август 2016 г. от тогавашния дебютант в елита.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички