ЦСКА отървава полузащитник от опитите му да се наложи в норвежкия футбол


ЦСКА отървава полузащитник от опитите му да се наложи в норвежкия футбол
Снимка: Lap.bg

10370 0

Ръководството на ЦСКА продължава усилено да работи по зимната си селекция. В медийното пространство усилено се спекулира с имената на няколко легионери, а сред тях е и норвежецът Олаус Скарсем. 

Ел Маестро държи новите скоро да са на линия

Новината не е изненадваща, тъй като напоследък на "Армията" залагат на скандинавския пазар и по подобен начин привлякоха Джонатан Линдсет и Тобиас Хайнц. Те се превърнаха в основни играчи под ръководството на Саша Илич и Нестор Ел Маестро, като по-късно акостиралият бе определян за голямата звезда на отбора месеци наред.

Как се представят норвежците

Във времето обаче се получи срив във формата на Хайнц, стигна се до разкрития по негов адрес, а сега всички се молят той отново да си върне силното и постоянно представяне. Смесена е и играта на Скарсем. Запознати с норвежкия футбол коментират, че полузащитникът и досега не е успял да се наложи в Розенборг. 

Причината е, че 25-годишният бивш младежки национал на Норвегия редува силни и слаби игри с отбора от 2021 г. насам. Сега актуалният му контракт е до края на календарната година, а ЦСКА се надява да го спазари още около началото на лагера в Турция. 

Плановете на ЦСКА

"Червените" заминават на 14-и януари за южната ни съседка и ще останат там до началото на февруари. Там ще се проведе и основната част от зимната подготовка, която включва два лагера - в Алания и Анталия. Ето какви контроли очакват ЦСКА в България и Турция!

Още: Страхотно признание за млада звезда на ЦСКА! Християн Петров е обявен за най-изгодната сделка от Първа лига

ВИДЕО: ЦСКА почти се събра, прегръдки и усмивки на първата тренировка за 2024-та

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички