ЦСКА открива новия си сайт, ето какво да очакваме


ЦСКА открива новия си сайт, ето какво да очакваме

1551 0

Днес от 17:17 часа във Военния клуб в София ръководството на ЦСКА ще представи  напълно новия официален сайт на клуба. Обновената платформа обаче се очаква да бъде достъпна още от обед, но ще бъде все още в пробна версия.

Същевременно с новия сайт ще тръгне и ЦСКА ТВ. Те­левизията, която на този етап ще е само онлайн, е планирано да започне излъчване от Военния клуб в 16:45 часа.

Според плановете ЦСКА ТВ ще преда­ва и двубои на юношите на "ар­мейците", както и на баскет­болния, волейболния и други спортни клубове, както и събития свързани с футболния клуб.

На събитието днес се очак­ват много популярни личности и ветерани от различните спор­тове на ЦСКА. На събитието във Военния клуб присъствие са потвърди­ли над 100 души, като сред тях ще има както активни спортисти, така и бивши такива и разбира се фено­ве. Мероприятието ще продължи около два часа.

Сайтът ще бъде с напълно различен изглед, интерфейс и куп удобства за посетителите. Проектът се готви вече няколко месеца и ще предложи няколко изненади за феновете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички