ЦСКА отговори на трансфера на Левски: Привлече нападател от Серия А


ЦСКА отговори на трансфера на Левски: Привлече нападател от Серия А
Снимка: cska.bg

3006 0

Ръководството на ЦСКА си осигури услугите на нов нападател, след като стрелецът на италианския гранд Киево Верона Али Соу премина под наем в отбора на "червените". Новият таран на софиянци ще остане в отбора до края на сезона, като е отхвърлил сериозни оферти, за да премине на "Българска армия". 

24-годишният нападател играе в тима от Серия А от 2012 година, но след това сменя осем различни отбора под наем. През последния сезон той играе за албанския Скендербеу, като става шампион с отбора и печели голмайсторския приз в първенството с 21 попадения. 

През последния сезон той играе за албанския "Скендербеу", като става шампион с отбора и печели голмайсторския приз в първенството с 21 попадения. Освен тях, Али Соу отбелязва 5 гола в турнира за Купата на Албания и 2 попадения в евротурнирите срещу "Йънг Бойс" и "Динамо" Киев.През последния сезон той играе за албанския "Скендербеу", като става шампион с отбора и печели голмайсторския приз в първенството с 21 попадения. Освен тях, Али Соу отбелязва 5 гола в турнира за Купата на Албания и 2 попадения в евротурнирите срещу "Йънг Бойс" и "Динамо" Киев. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички