ЦСКА няма да рискува с експеримента "Левски" срещу Монтана


ЦСКА няма да рискува с експеримента "Левски" срещу Монтана

2446 0

ЦСКА няма да прави големи промени в състава, както направи големият им съперник Левски, за днешното гостуване на Монтана от 1/16-финалите в турнира за Купата на България. Наставникът на лидера в "А" група Стойчо Младенов ще пипа само там, където е наложително заради контузии и наказания.

Както е известно, най-големите проблеми на "армейците" са свързани със защитата. Там с контузия е капитанът Валентин Илиев, а почивка получава другият най-опитен - Александър Тунчев. Апостол Попов е готов за игра, но ще остане на пейката заради това, че има само няколко пълноценни тренировки. Така централната двойка ще бъде доста неопитна и несработена - Марин Оршулич и Денис Причиненко. Младенов взе още двама централни бранители в групата - Супусепа и Пламен Крачунов, но те бяха замразени заради различни грешки. Почти сигурно на двата фланга ще играят титулярите Кукоч и Венци Василев, като Младенов няма да се реши на ротации.

В средата на терена пък ще има смес от титуляри и резерви. Маркиньос ще остане на пейката, а заради наказание аут е Сънди. Вместо тях ще играят Борис Галчев и Бергонси. Напред "червените" ще разчитат на голаджията си Серджиу Буш, а зад него ще са Милисавлевич, Фелипе и Луис Соарес.

В същото време Монтана ще разчита много на лидера си Здравко Лазаров. Бившият играч на "червените" до последно имаше проблеми, но ще стисне зъби и днес ще изведе съотборниците си. Ветеранът ще води нападението заедно с Владимир Мичев. Очаква се монтанци да бъдат в титулярния си състав, като треньорът Ферарио Спасов няма да прави големи промени.

Вероятни състави:

Монтана: Хр. Иванов, Мурадов, Михов, Пейчев, Ас. Георгиев, Минчев, Тодоров, В. Георгиев, Антонов, Лазаров, Мичев

ЦСКА: Дивиш, В. Василев, Причиненко, Оршулич, Кукоч, Галчев, Бергонси, Милисавлевчи, Фелипе, Соарес, Буш

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички