ЦСКА няма да гони футболисти, но ще наложи наказания


ЦСКА няма да гони футболисти, но ще наложи наказания
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1301 0

Въпреки кризата в ЦСКА, която нарасна след първата загуба на "червените“ в Стара Загора от 29 години насам, на този етап няма да има изгонени футболисти от тима, твърди "Меридиан Мач“.Отборът в момента няма достатъчно класни футболисти, за да се лиши клубът от някои от основните си играчи или дори резервите, при положение че има играчи, на които така или иначе не се разчита.

Футболистите на ЦСКА обаче ще бъдат наказани, като санкцията им ще бъде решена допълнително. Възможно е те да бъдат лишени от част от възнаграждението си.

По-вероятно е обаче да се заложи на по-популярен ход, като, например, да се извинят публично на феновете на ЦСКА и да платят голяма част от билетите на публиката за следващите домакински мачове, като зрителите отново да дават само символични суми, за да присъстват на "Армията“. Така може да бъде намален и отливът на фенове. А каква ще е съдбата на треньора Люпко Петрович вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички