ЦСКА не дава почивка на Платини след отпадането на КАФ


ЦСКА не дава почивка на Платини след отпадането на КАФ

1283 0

ЦСКА няма да даде почивка на Луис Соарес-Платини след отпадането на Кабо Верде от Купата на африканските нации. Веднага нападателят трябва да се присъедини към лагера на "червените" в Анталия.

В първия мач на островната държава Платини остана резерва, а отборът му направи 1:1 срещу Тунис. В двубоя на пейката остана също и Юнес Хамза от Лудогорец. Въпреки престижния резултат Кабо Верде не е фаворит да продължи след груповата фаза на турнира.

Нападателят се утвърди като титуляр в състава на Стойчо Младенов, но ще пропусне почти всички приятелски мачове преди началото на сезона. Успокоението в ЦСКА е, че Платини е в постоянен тренировъчен режим и ще дойде подготвен.

"Червените" ще играят в четвъртък първата си контрола през сезона - срещу втородивизионния германски Ален. Младенов ще раздели на две състава, защото на следващия ден втората част от отбора ще се изправи срещу украинския Металист (Харков).

След двубоя всички ще бъдат свободни да напуснат хотела в Турция до неделя вечерта и някои вече са планирали прибиране до родните места за глътка въздух в тежкия 40-дневен лагер. Това се отнася най-вече за чужденците.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички