ЦСКА - Локомотив Пловдив по ТВ: Къде да гледаме НА ЖИВО дербито?


ЦСКА - Локомотив Пловдив по ТВ: Къде да гледаме НА ЖИВО дербито?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1352 0

Дни, след като ЦСКА се изправи срещу Локомотив София, "армейците" срещат още едни "железничари", но този път от града под тепетата. "Червените" приемат Локомотив Пловдив на стадион "Васил Левски" в сряда (03.04) в битка от 27-ия кръг на Първа лига.

Момчетата на Нестор Ел Маестро влизат в битката на гърба на 5 поредни победи. Последната такава до момента дойде именно срещу столичните "железничари" в събота в "Надежда" с 1:0. Към момента ЦСКА се намира на второ място в класирането с актив от 57 точки, на три от върха. Предвид "Вечното дерби" с Левски, което е в неделя, както и наближаващите плейофи, "армейците" нямат право на повече грешни стъпки.

"Смърфовете" от своя страна тръгнаха убедително в началото на сезона, но постепенно занижиха нивото си се отдалечиха от челните позиции. В предходния кръг "черно-белите" допуснаха поражение с 1:2 от Лудогорец в собствения си дом. Така те останаха на петата позиция в таблицата с 47 пункта на сметката си.

Още: Една легенда си отива: Митичното табло на "Българска армия" вече е в историята (ВИДЕО)

Преди ЦСКА - Локомотив Пловдив, къде да гледаме мача НА ЖИВО

Поглед в миналото

В исторически план тези два съперника са се изправяли един срещу друг цели 132 пъти. В тях "армейците" имат сериозен превес - 75 на 26 победи и 31 равенства. Последният мач помежду им бе през октомври и завърши при смазваща доминация и 2:0 в полза на 31-кратните шампиони.

Къде да гледаме?

Още: ЦСКА стартира търга със специални артикули от стадион "Българска армия" (ВИДЕО)

Срещата между "червените" и "черно-белите" е с начален час 17:00 ч. и ще бъде предавана ПРЯКО в ефира на "Диема Спорт". Ако нямате възможност да гледате, може да проследите двубоя ЦСКА - Локомотив Пловдив НА ЖИВО в Sportlive.bg!

"Сектор Г" изтъкна самофинансирането си - готви нещо невиждано за Вечното дерби с Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички