ЦСКА към останалите: Има от какво да се страхувате!


ЦСКА към останалите: Има от какво да се страхувате!
Снимка: БГНЕС

3102 0

В ЦСКА смятат, че останалите отбори ги е страх от тях и това е причината да се стигне до наказанието на Фернандо Каранга. Нападателят беше наказан с лишаване от състезателни права за един мач и глоба от 6000 лева за безумното си поведение след двубоя с Левски, в който той отбеляза победния гол 6 минути преди края.

Ръководството на "червените" излезе с позиция срещу наказанието, заклеймявайки го като "безпрецедентно решение". В публикацията на клубния сайт пише още, че в българския футбол се страхуват от ЦСКА, а освен това за пореден път беше споменато името на Лудогорец в декларация от клубната управа. Ето и какво гласи пътлният текст на публикацията:

Армейци,

за пореден път ставаме свидетели на безпрецеденто решение във вреда на нашия клуб.

Фернандо Каранга беше наказан заради начина, по който се радва след отбелязан гол. Подобни жестове сме виждали и на други стадиони по света, но там никой не се е почувствал обиден или застрашен от това, за разлика от България.

Кой и как разчете мислите на Каранга и се обиди от тях - не става ясно, но Фернандо няма да играе в следващия мач и ще трябва да плати много сериозна глоба.

Изумени сме как нито една комисия на БФС не се сезира за действията на футболиста от Лудогорец Сисиньо в мача с Берое, а за състезател на ЦСКА се действа светкавично.

Наясно сме, че ЦСКА вече е фактор в българското първенство и очевидно някой се притеснява от това. Разбираме и страховете на ръководителите на отбори, че ЦСКА може да стане шампион.

ИМА ЗАЩО ДА СЕ СТРАХУВАТЕ!

Ние няма да оставим нещата така и ще вземем всички законови мерки да спрем терора върху нашия клуб

Ние сме ЦСКА и ще се борим докрай.

От ръководството“

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички