ЦСКА казал "НЕ" на интересно предложение от Байер Леверкузен?


ЦСКА казал "НЕ" на интересно предложение от Байер Леверкузен?
Снимка: Cska.bg

1925 0

В края на лятото ръководството на ЦСКА е получило интересно предложение от елитния немски Байер Леверкузен, но в крайна сметка го е отхвърлило, твърди "Тема Спорт".

Изданието пише, че клубът от Бундеслигата е изпратил писмена покана за 17-годишния вратар Алекс Божев, която е включвала 2-седмични проби и участие в приятелски мач!

Допълва се още, че от бившия отбор на Димитър Бербатов са били готови да предложат дългосрочен договор на талантливия страж на "армейците" и да платят трансферна сума за правата му.

"Червените" са отговорили с "НЕ" на тази покана, тъй като искат след време Божев да се превърне в титуляр под рамката на вратата. На този етап той е трети избор за Саша Илич при наличието на Густаво Бусато и Димитър Евтимов и играе предимно в дубъла на ЦСКА, който се състезава в Трета лига. В момента лекува контузия в коляното и ще отсъства от терените за период от около 1 месец.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Двамата липсващи бразилци се завърнаха в ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички