ЦСКА изпусна разгром над Марица на "Армията"


 ЦСКА изпусна разгром над Марица на "Армията"

1306 0

ЦСКА спечели само с 3:1 контролата срещу Марица на "Армията". Домакините пропуснаха още дузина положения, но по-важното е, че тимът набира скорост за старата на сезона във "В" група, според специалистите, наблюдавали двубоя.

В 18-ата минута Борис Галчев открадна топката от Илиян Енчев и пусна пас в коридор наляво към Головодов. Младокът подаде към Узунов, който от точката на дузпата прониза долния ляв ъгъл.

В 29-ата минута Радой Божилов проби в наказателното поле на гостите и върна назад към Узунов, който стреля от движение с левия крак. Вратарят Георгиев плонжира безуспешно, а топката отскочи от левия му стълб.

"Армейците" удариха втора греда в 38-ата минута. Радой Божилов центрира остро отдясно, а Иван Пудев се размина с топката, за да попадне тя у Преслав Йорданов. Нападателят финтира пазача си и от границата на вратарското поле разтресе дясната греда зад безпомощния Георгиев.

В 43-ата минута Борис Галчев матира отбраната на гостите с технично копване, което изведе Йордан Йорданов сам отляво срещу вратаря. Опорният халф стреля силно в близкия ъгъл, а топката срещна гредата и излезе в аут.

ЦСКА вкара втори гол в 49-ата минута. Головодов центрира по тревата за Хазуров, който с лекота порази мрежата.

В 56-ата минута Марица намали резултата на 1:2 с много красив и малко случаен гол на Георги Стефанов. Влезлият като смяна нападател получи отдясно и от ъгъла на наказателното поле опита удар, който рикошира в Бранеков и прехвърли Слави Петров.

В последната минута Момчил Цветанов изведе Николай Цветков в наказателното поле, и последният оформи крайния резултат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички