ЦСКА излиза за 25-а поредна победа във всички турнири


ЦСКА излиза за 25-а поредна победа във всички турнири

792 0

ЦСКА излиза днес на "Армията" от 18:30 часа срещу Струмска слава в търсене на 25-ата си поредна победа във всички турнири. "Червените" записаха рекордна серия от успехи (един служебен) в своята история, но това се случи след поредица от безсмислени срещи с отбори, много под класата на 31-кратните шампиони. Техният поход започна още на 31 май с 3:1 над Литекс в последния кръг от "А" група и обхваща още 16 мача от трета дивизия и 7 двубоя за Купата на България, пише "Тема Спорт".

Първият интригуващ мач, който ЦСКА ще изиграе през тази пролет, ще е едва след месец и половина - на 6 април срещу Берое в Стара Загора на 1/2-финал за Купата. Дотогава основното занимание на играчите ще е да избегнат тежка травма по лошите терени в югозапада.

"Червените" днес трябваше да са гости на Струмска слава, но заради проблеми със съоръжението в Радомир ЦСКА ще запише "визита" на собствения си стадион, което се случваше и през есента. Христо Янев ще заложи на най-доброто налично, като на върха на атаката ще действа Преслав Йорданов. Известна дилема има единствено за отбраната. Янев ще пусне Динчев отдясно, докато отляво се чуди между Кикарин и Райчев. За центъра на отбраната пък ще се избира между Грънчов, единственото ново попълнение Николай Дичев (23 г.) и Чорбаджийски. Струмска слава удържа ЦСКА само до 3 гола при първия двубой между двата тима на старта на първенството. Той пак се игра на "Армията" - на 9 август, и бе първата среща на червените при аматьорите (3:0).

В Радомир се подсилиха с двама играчи през зимата, които сега ще играят срещу ЦСКА. Тимът си върна вратаря Радослав Костадинов (20 г., юноша на ЦСКА) и опитния бранител Иван Спахиев (35 г.). Атаката пък ще бъде водена от юношата на Славия Иван Янчев (27 г.).

 Мачът ще започне с минута мълчание в памет на Трифон Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички